Zonnepanelen

MVO

Milieuvriendelijke producten
R

Lage energierekening

Minder kosten

Zonnepanelen

Duurzame energie

0547712300

Bel voor meer informatie

Investeer in zonnepanelen, tel uit uw winst!

Zonnepanelen zijn in Nederland nu populairder dan ooit. Op de daken wordt steeds meer zichtbaar dat mensen willen verduurzamen. Elke week komen er gemiddeld duizend nieuwe PV-installaties bij. Dit zijn de installaties die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Met uw eigen schone stroom bespaart u honderden euro’s per jaar op uw energiekosten. Zonnepanelen zijn een slimme investering, met een rendement dat kan oplopen tot twaalf procent. Bijkomend voordeel is dat de btw in vrijwel de meeste gevallen volledig aftrekbaar is. Dat scheelt dus al 21 procent op uw zonnepanelen investering. De btw-teruggave verzorgen wij kosteloos voor u.

De kwaliteit van zonnepanelen is de laatste jaren sterk verbeterd. Daarnaast is de prijs voordelig. Zonnepanelen produceren gemiddeld 25 jaar schone stroom. Tel uit uw winst, u heeft namelijk tussen zes tot acht jaar uw investering terugverdiend. Dit is één van de grootste redenen waarom zoveel mensen kiezen voor zonnepanelen.

zonnepanelen geplaatst
zonnepanelen installateur

De voordelen van zonnepanelen:

N

Directe verlaging van uw energierekening

N

Snelle terugverdientijd

N

Aantrekkelijke fiscale mogelijkheden (complete btw terugvorderen)

N

Aantrekkelijke en goedkope financiering (o.a. door Energie Bespaar Lening)

N

Rendement van uw investering is vele malen hoger dan de rente op de bank

N

Waardestijging van uw woning (beter energielabel)

N

Zonne-energie is goed voor het milieu

Hoe werkt de aanschaf van zonnepanelen

voor particulieren en ondernemers

Indak systeem zonnepanelen

Als u de zonnepanelen op het dak te opvallend vindt, dan is een indak systeem wellicht de oplossing voor u. Indak systeem zonnepanelen komen niet op de dakpannen te liggen, maar ertussen en op dezelfde hoogte als de dakpannen.
In 2012 plaatste SunCatch het eerste indak systeem op een woning en vanaf dat moment heeft het indak systeem een hoge vlucht genomen. Niet voor niets durven wij ons specialist op dit gebied te noemen.

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zijn de prijzen van een indak systeem niet veel duurder dan het plaatsen van zonnepanelen op het dak. Veel mensen kiezen voor het indak systeem vanuit esthetisch oogpunt. Als u donkere dakpannen heeft, passen de donkere panelen hier prima tussen en deze vallen dan minder op.

Bouwt u een nieuwe woning? Dan is het tevens een optie om enkel de hele zuidzijde van uw dak met zonnepanelen te bedekken en de noordzijde met dakpannen. In dit geval leggen wij ook de dakpannen. SunCatch zorgt er middels op maat gemaakt zetwerk voor dat uw dak waterdicht is en goed aansluit op de goot, windveer of boei.

zonnepanelen indak
zonnepanelen

Veldsysteem zonnepanelen

Heeft u geen mogelijkheid om de zonnepanelen op uw dak te leggen of vindt u dit niet mooi? De panelen kunnen tevens geplaatst worden in de tuin of in een weiland. SunCatch levert geen standaard veldsystemen, maar wij ontwerpen een systeem speciaal op maat voor u.

zonnepanelen

Systeemmonitoring

Of u nu zes of duizend zonnepanelen heeft, op uw dak of in een veld, SunCatch kan elk systeem monitoren. Wij houden uw systemen in de gaten en zodra wij een (mogelijk) probleem constateren, komt er een monteur langs.

Overijssel

Gelderland

Drenthe

Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen wij u van dienst zijn door heel Nederland.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen op uw dak of in een veld?

Neem contact op met SunCatch om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn werkzaam in de regio’s Overijssel, Gelderland en Drenthe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.