Zonnepanelen laten plaatsen

MVO

Milieuvriendelijke producten
R

Lage energierekening

Minder kosten

Zonnepanelen

Duurzame energie

0547712300

Bel voor meer informatie

Zonnepanelen laten plaatsen is de laatste jaren erg in trek. Niet zo vreemd, het laten installeren van zonnepanelen levert u een hoog rendement op. Het zal u dan ook opgevallen zijn dat zonnepanelen op steeds meer daken van woningen zijn geïnstalleerd. Wilt u maand in, maand uit besparen op uw energiekosten? Dan adviseren wij u om zonnepanelen van SunCatch te laten installeren. Op deze manier bent u ervan gegarandeerd dat u klaar bent voor een zonnige toekomst waarbij uw energiekosten lager worden dan dat ze nu zijn. Mede daarom is de overstap naar zonnepanelen een verstandige beslissing. Wanneer u nu kiest voor zonnepanelen laten plaatsen, kunt u zeer binnenkort genieten van de voordelen.

Zonnepanelen laten plaatsen, de voordelen:

Zonnepanelen laten plaatsen zal er voor zorgen dat u honderden euro’s op jaarbasis bespaart aan energiekosten. Uiteraard is het laten plaatsen van panelen een investering, maar gelukkig verdient u deze investering snel terug. Helemaal met de energieprijzen van dit moment. De voordelen van het installeren van zonnepanelen zullen u dan ook duidelijk worden:

 

U bespaart vanaf het moment van aansluiting van de zonnepanelen

Direct wanneer de panelen geïnstalleerd zijn zult u genieten van de besparing die zonnepanelen meenemen op uw maandelijkse kosten qua energie. De kosten hiervan zullen direct dalen en zorgen ervoor dat uw maandlasten ook lager worden. Een erg prettig voordeel!

Een beter energielabel voor uw woning

Wanneer u zonnepanelen laat installeren zal dit ervoor zorgen dat uw woning een beter energielabel krijgt. Denkt u er over om uw woning over een aantal jaar te verhuren of te verkopen? Dan is het hebben van dit energielabel een verplichting. Zonnepanelen van SunCatch Solarsystems verdienen zich in een periode van 3 tot 6 jaar terug. U zorgt bij aanschaf voor een goede investering.

Zonnepanelen laten plaatsen

Stijgende waarde van uw woning door zonnepanelen

Zonnepanelen zijn ontzettend duurzaam, de exemplaren van vandaag de dag gaan langer dan 25 jaar mee. Wanneer u van plan bent om ooit te verhuizen, zullen de zonnepanelen de waarde van uw woning doen stijgen.

Energie in eigen beheer

Zonnepanelen laten plaatsen op uw woning zal ervoor zorgen dat u het systeem omtrent zonne-energie in eigen beheer heeft. Alle kWh dat opgewekt wordt, zal ervoor zorgen dat uw energierekening aanzienlijk verlaagd zal worden.

Geld verdienen aan zonnepanelen en de terugverdientijd

Doordat zonnepanelen een relatief lage terugverdientijd hebben, zo’n 3 tot 6 jaar, verdient u na deze periode echt geld door het opwekken van zonne-energie. Wanneer u voldoende panelen laat installeren hoeft u geen energie van de energiemaatschappij meer af te nemen.

 

Mijn woning verduurzamen door zonnepanelen te laten installeren

Door zelf energie op te wekken werkt u mee aan een duurzame wereld. De CO-2 uitstoot verlaagd namelijk aanmerkelijk wanneer u energie opwekt met zonnepanelen. Hoe meer mensen dit doen, hoe beter voor het milieu. U verduurzaamd uw woning door de installatie van zonnepanelen en wanneer u uw woning goed geïsoleerd heeft, kan dit ook een perfecte combinatie zijn met een warmtepomp. U gaat dan helemaal voor duurzaam omdat u dan minder of geen gas meer nodig heeft.

5 tips voor energie besparen

Uw auto opladen met zonne-energie

Als u een elektrische auto in uw bezit heeft is het een goed idee om een oplaadsysteem te laten installeren voor uw auto. Als u de trotse bezitter bent van zonnepanelen is dit helemaal een prettige uitkomst. De oplaadkosten zullen namelijk een stuk lager zijn als uw auto wordt opgeladen met uw eigen opgewekte stroom.

 

Zonnepanelen laten plaatsen

Bent u helemaal enthousiast geworden van de gedachte aan zonnepanelen op uw woning? Dat snappen wij van SunCatch Solarsystems helemaal. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor de beste kwaliteit zonnepanelen.

Doordat wij al jarenlang een betrouwbare partner in duurzame energie zijn, zeer gespecialiseerde installateurs en adviseurs in dienst hebben, weten wij waar wij over praten. Wilt u zo snel mogelijk uw energierekening verlagen en tegelijkertijd een goede en duurzame investering doen? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in om u onder het genot van een kop koffie advies te geven met betrekking tot zonnepanelen van SunCatch Solarsystems.

suncatch logo
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overijssel

Gelderland

Drenthe

Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen wij u van dienst zijn door heel Nederland.