Zonnepanelen installeren

MVO

Milieuvriendelijke producten
R

Lage energierekening

Minder kosten

Zonnepanelen

Duurzame energie

0547712300

Bel voor meer informatie

Er zijn steeds meer mensen en bedrijven die zonnepanelen installeren. Dat is niet vreemd, want met zonnepanelen kunt u uw eigen energie opwekken en dus geld besparen. Deze besparingen kunnen heel groot zijn, want zonnepanelen worden tegenwoordig steeds beter en goedkoper. Er zijn enkele factoren die belangrijk zijn voor een goede opbrengst, waarbij iedere locatie uniek is. Als zonnepanelen specialist kunnen wij u hier dan ook uitgebreid over informeren en adviseren.

De verschillende soorten zonnepanelen

U kunt verschillende soorten zonnepanelen installeren. Zo zijn er bijvoorbeeld dunne film panelen, monokristallijn panelen, polykristallijn panelen en glas-glas panelen. Het is belangrijk dat u de juiste zonnepanelen koopt die van hoge kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Wij bij SunCatch hebben jarenlange ervaring met de verschillende soorten panelen. Vanuit die ervaring adviseren wij dan ook om monokristallijn zonnepanelen te laten installeren. Dit zijn type panelen met de hoogste kwaliteit.

Wij leveren altijd zonnepanelen van Tier-1 fabrikanten. Dat zijn zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Wij bieden op dit moment zonnepanelen van Canadian Solar en Longi aan. Wij hebben erg goede ervaring met zonnepanelen van deze fabrikanten. Ze leveren geen problemen en daarnaast zijn deze zonnepanelen erg kleurvast. U ziet vaak dat er kleurverschil is tussen zonnepanelen op daken, wat niet mooi is. Dat is met deze zonnepanelen vrijwel niet het geval.

N

Tier-1 zonnepanelen (de hoogste kwaliteit zonnepanelen)

N

Panelen zijn erg kleurvast

Waarom zonnepanelen laten installeren door SunCatch?

Onze focus ligt op het leveren van vakwerk. Er wordt veel gesproken over de kwaliteit van de producten die gebruikt worden (wat uiteraard erg belangrijk is), maar de kwaliteit van de installatie/werkzaamheden zijn zeker net zo belangrijk voor de veiligheid en goede werking van de installatie. De monteurs, de technische ondersteuning en de elektriciens van SunCatch volgen regelmatig cursussen en trainingen van onze fabrikanten. Dit is belangrijk om de kwaliteit hoog te houden.

Alle medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, wij staan ingeschreven in het InstallQ kwaliteitsregister, zijn lid van de branchevereniging Techniek Nederland en zijn als bedrijf VCA*(2017/6.0) en ISO9001:2015 gecertificeerd. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Omdat elke situatie anders is voert SunCatch, voordat er een definitieve offerte uit wordt gebracht, een vrijblijvende (technische) schouw/adviesgesprek uit op locatie. Tijdens dit bezoek wordt onder andere het dak en schaduwvorming op het dak bekeken, het kabeltraject en de locatie van de omvormer besproken en worden de benodigde aanpassingen van de meterkast in kaart gebracht.

N

Vermelding InstallQ kwaliteitsregister

N

Aantrekkelijke en goedkope financiering (o.a. door Energie Bespaar Lening)

N

Kennis altijd up-to-date door bijscholing

N

ISO9001:2015 gecertificeerd

N

VCA*(2017/6.0) gecertificeerd

N

Lid van branche vereniging Techniek Nederland

Wat gebeurt er na de installatie?

Als de installatie is opgeleverd, staan wij nog steeds voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. De installatie dient aangemeld te worden bij energieleveren.nl en particulieren krijgen de BTW terug op de zonnepanelen. Mocht dit vragen of onduidelijkheden oproepen, dan helpen wij u graag.

Daarnaast wordt de monitoring van de zonnepanelen ingesteld, zodat u de opbrengst en werking van de zonnepanelen altijd en overal kan bekijken via een telefoon/tablet/computer. Wij blijven ook de werking van de zonnepanelen in de gaten houden, brengen u op de hoogte als er iets niet meer goed werkt (pro-actieve monitoring) en bieden hiervoor dan altijd een oplossing. Op deze manier wordt altijd het meeste uit de zonnepanelen installatie gehaald.

besparing zonnepanelen door btw teruggave

De situatie op uw dak

U kunt op bijna elk dak zonnepanelen installeren, maar de situatie heeft invloed op de opbrengst. Een ideaal dak is gericht op het zuiden, staat niet in de schaduw en heeft een hellingshoek van 30 tot 40 graden. Alles wat daarvan afwijkt levert een reductie op in rendement. Het is dus zaak om te zien of uw daksituatie zo is dat de installatie voldoende opbrengt om winstgevend te kunnen zijn.

Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis om uw unieke situatie te bekijken. Op basis hiervan kunnen wij een berekening maken en een inschatting geven van het rendement.

De kwaliteit van de installatie

Kwaliteit is bij zonnepanelen essentieel. En dan niet alleen van de panelen zelf, maar ook de kwaliteit van de omvormers en bekabeling is van hoge kwaliteit. Wij leveren altijd de omvormers van GoodWe of SolarEdge. SolarEdge is erg geschikt voor daken met veel schaduw, omdat er gewerkt wordt met optimizers die achter elk paneel worden geplaatst. Hierdoor is het rendement van de installaties met schaduw veel hoger.

De string-omvormers van GoodWe hebben zich door de jaren heen bewezen als een betrouwbare, goed functionerende omvormer. Een installatie met een SolarEdge omvormer wordt alleen door ons aangeboden bij schaduwvorming op de panelen. In alle andere gevallen volstaat GoodWe.

Een installatie met kwalitatief uitstekende panelen gaat langer mee. U kunt tegenwoordig al rekenen op een levensduur van rond de 30 jaar. Een ander voordeel van een kwalitatieve installatie is dat u er uitstekende garantieregelingen bij ontvangt. Aangezien de gemiddelde terugverdientijd 6 jaar is, gebruikt u dus nog ruim 20 jaar uw eigen groene energie. Dit is dus hét moment om zonnepanelen te laten plaatsen. Als uw dak zich hiervoor leent, zijn ze de investering meer dan waard.

Neem contact op met SunCatch

Wilt u ook zonnepanelen laten plaatsen door een ervaren installateur? We komen graag bij u om uw unieke situatie te bekijken en een advies op maat te geven.

Wilt u een afspraak maken of heeft u nog aanvullende vragen? Maak gebruik van het formulier of neem rechtstreeks contact op met één van onze specialisten.

Bel ons op: 0547-712300
Of mail naar: [email protected]

suncatch logo
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overijssel

Gelderland

Drenthe

Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen wij u van dienst zijn door heel Nederland.