Personeel & veiligheid

 

MVO

Milieuvriendelijke producten
R

Lage energierekening

Minder kosten

Zonnepanelen

Duurzame energie

0547712300

Bel voor meer informatie

Personeel & Veiligheid

Het arbo- en milieubeleid van SunCatch is erop gericht te komen tot een optimaal werkklimaat waarin ziekteverzuim, persoonlijk letsel, arbeidsongeschiktheid, materiële- en milieuschade worden voorkomen en de productiviteit zowel als de kwaliteit wordt geoptimaliseerd. Kortom: een veilige(re) en gezonde(re) werkomgeving creëren.

Onze medewerkers zijn allemaal VCA-gecertificeerd en werken uitsluitend met gekeurde materialen. Tevens hebben zij de beschikking over alle noodzakelijke persoonlijke beschermingsmiddelen welke zij ook verplicht zijn te dragen of te gebruiken.

Tijdens het werkoverleg is veilig werken een vast onderwerp op de agenda. Eenieder is zich bewust van zijn eigen verantwoordelijkheden. Nieuwe medewerkers of tijdelijke krachten worden voor aanvang van de werkzaamheden uitvoerig geïnformeerd en geïnstrueerd over de van toepassing zijnde regels en voorschriften binnen SunCatch.

De zorg voor veiligheid, gezondheid, kwaliteitsborging, welzijn en milieu omvat het hele bedrijf en ziet zich geruggesteund door de VCA*(2008/5.1) certificatie.

personeel & Veiligheid SunCatch

Overijssel

 

Gelderland

 

Drenthe

 

Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen wij u van dienst zijn door heel Nederland.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen of energie besparen?

Neem contact op met SunCatch om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn werkzaam in de regio’s Overijssel, Gelderland en Drenthe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.