Personeel & veiligheid

 

MVO

Milieuvriendelijke producten
R

Lage energierekening

Minder kosten

Zonnepanelen

Duurzame energie

0547712300

Bel voor meer informatie

Personeel & Veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het beleid van SunCatch is gericht op het leveren van een hoog niveau aan kwaliteit van activiteiten voor het installeren van PV-systemen en laadpalen aan onze opdrachtgevers en onderhoud en service verlenen aan bestaande PV-systemen. Onze personeelsleden en klanten nemen binnen ons bedrijf een belangrijke plaats in.

Onze medewerkers zijn onze belangrijkste bron, zij vormen een belangrijk instrument in de uitvoering, wij investeren in onze mensen door middel van opleidingen, instructies over o.a. het belang van veilig werken en de eigen verantwoordelijkheid hierin. Wij richten ons op een optimaal werkklimaat waarin ziekteverzuim, persoonlijk letsel, materiële- en milieuschade worden voorkomen en de productiviteit zowel als kwaliteit worden geoptimaliseerd. Kortom: een veilige(re) en gezonde(re) werkomgeving creëren.

certificaat

VCA*(2017/6.0) en ISO9001:2015 gecertificeerd

Alle medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en daarnaast hebben wij voor iedere medewerker een eigen opleidingsplan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en veiligheid. De zorg voor veiligheid, gezondheid, kwaliteitsborging, welzijn en milieu omvat het hele bedrijf en ziet zich geruggesteund door beide certificeringen. Nieuwe medewerkers of tijdelijke krachten worden voor aanvang van de werkzaamheden uitvoerig geïnformeerd en geïnstrueerd over de van toepassing zijnde regels en voorschriften binnen SunCatch.

Bekijk onze certificaten

KSC-K103151/01 (Algemeen)
VCA-K103153/02 (Beheerssysteemcertificaat)

Overijssel

 

Gelderland

 

Drenthe

 

Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen wij u van dienst zijn door heel Nederland.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen of energie besparen?

Neem contact op met SunCatch om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn werkzaam in de regio’s Overijssel, Gelderland en Drenthe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.