Personeel & veiligheid

 

MVO

Milieuvriendelijke producten
R

Lage energierekening

Minder kosten

Zonnepanelen

Duurzame energie

0547712300

Bel voor meer informatie

Personeel & Veiligheid

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het beleid van SunCatch is gericht op het leveren van een hoog niveau aan kwaliteit van activiteiten voor het installeren van PV-systemen en laadpalen aan onze opdrachtgevers zowel in de particuliere als zakelijke markt. Ook bij service en onderhoudswerkzaamheden aan bestaande PV-systemen waarborgen wij deze 2 standaarden.

Onze klanten zijn erg belangrijk voor ons maar onze medewerkers zijn onze belangrijkste bron. Zij zijn essentieel in de uitvoering van de werkzaamheden, wij investeren blijvend in onze medewerkers door middel van opleidingen, instructies en overlegvormen waar o.a. het belang van veilig werken en de eigen verantwoordelijkheid hierin worden benadrukt.

Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, daarnaast hebben wij voor iedere medewerker een eigen opleidingsplan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en veiligheid. Nieuwe medewerkers of tijdelijke krachten worden voor aanvang van de werkzaamheden uitvoering geïnformeerd en geïnstrueerd over de van toepassing zijnde regels en voorschriften binnen SunCatch.

Kortom, wij richten ons op een optimaal werkklimaat waarin ziekteverzuim, persoonlijk letsel, materiële- en milieuschade worden voorkomen en de productiviteit zowel als kwaliteit worden geoptimaliseerd. Een veilige(re) en gezonde(re) werkomgeving voor iedereen.

certificaat

Certificeringen

Het beleid ten aanzien van veiligheid, gezondheid, kwaliteitsborging, welzijn en milieu ziet zich geruggesteund door een tweetal certificeringen

  • VCA*(2017/6.0)
  • ISO9001:2015

Bekijk onze certificaten

VGM-Beheerscertificaat VCA-K103153/02 VCA*(2017/6.0)
Kwaliteitsborging KSC-K103151/01 ISO9001:2015

Overijssel

 

Gelderland

 

Drenthe

 

Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen wij u van dienst zijn door heel Nederland.

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen of energie besparen?

Neem contact op met SunCatch om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn werkzaam in de regio’s Overijssel, Gelderland en Drenthe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.