Over SunCatch

MVO

Milieuvriendelijke producten
R

Lage energierekening

Minder kosten

Zonnepanelen

Duurzame energie

0547712300

Bel voor meer informatie

Van een duurzame hobby naar een duurzaam bedrijf

Duurzaamheid is altijd een hobby geweest van Erik Hoffland. In 2008 waagde hij de stap om daar ook écht zijn werk van te maken. SunCatch Solarsystems was een feit.

SunCatch Solarsystems startte met één installateur en één parttime kantoormedewerkster. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een team van tien vaste medewerkers. Wij hebben ons toegelegd op het leveren en monteren van zonnepanelen bij particulieren, bedrijven en de overheid. SunCatch is al bijna tien jaar een begrip in de regio’s Overijssel, Gelderland, Drenthe en daarbuiten.

De duurzaamheidssector is volop in beweging en SunCatch doet hier uiteraard aan mee. Na een aantal aanvragen van bestaande klanten, zijn wij in 2016 begonnen om naast de zonnepanelen ook laadpalen te leveren en te monteren. Wij plaatsen laadpalen voor particulieren en tevens snellaadpalen tot 125 kW.

SunCatch heeft alle kennis zelf in huis. Naast de eigen monteurs en elektriciens, hebben wij ook een veiligheidskundige in ons team. Voordat wij aan een project beginnen wordt samen met de klant een veiligheidsplan en werkinstructie gemaakt, zodat duidelijk is waar de verantwoordelijkheden liggen en hoe wij zo veilig en efficiënt mogelijk kunnen installeren.

VCA-gecertificeerd

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het Arbo- en milieubeleid van SunCatch is erop gericht te komen tot een optimaal werkklimaat waarin ziekteverzuim, persoonlijk letsel, arbeidsongeschiktheid, materiële- en milieuschade worden voorkomen en de productiviteit zowel als de kwaliteit wordt geoptimaliseerd. Kortom: een veilige(re) en gezonde(re) werkomgeving creëren.

Alle medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en daarnaast hebben wij voor iedere medewerker een eigen opleidingsplan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en veiligheid. De zorg voor veiligheid, gezondheid, kwaliteitsborging, welzijn en milieu omvat het hele bedrijf en ziet zich geruggesteund door de VCA*(201/6.0) certificatie. Nieuwe medewerkers of tijdelijke krachten worden voor aanvang van de werkzaamheden uitvoerig geïnformeerd en geïnstrueerd over de van toepassing zijnde regels en voorschriften binnen SunCatch.

SunCatch

“Elke dag is het voor SunCatch een nieuwe uitdaging om installaties af te leveren, waarmee onze klant een goed rendement haalt, tevreden is en Nederland een stukje groener.”

– Erik Hoffland, eigenaar SunCatch Solarsystems
VCA vertificaat suncatch
SunSave accu en laadsystemen logo

SunSave is onderdeel van SunCatch

Het maximale rendement uit uw eigen opgewekte stroom halen, dat is waar SunCatch voor staat.
Benieuwd naar de oplossingen en mogelijkheden die de accu- en laadsystemen voor u kunnen
betekenen? Bekijk de website voor meer informatie.

Overijssel

Gelderland

Drenthe

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen of energie besparen?

Neem contact op met SunCatch om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn werkzaam in de regio’s Overijssel, Gelderland en Drenthe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.