Laadpalen

MVO

Milieuvriendelijke producten
R

Lage energierekening

Minder kosten

Zonnepanelen

Duurzame energie

0547712300

Bel voor meer informatie

Laadpalen voor elektrische of hybride auto’s

Een laadpaal kopen dient vaak maar één doel: ook thuis of op kantoor uw elektrische of hybride auto kunnen opladen. Volledig elektrisch rijden lukt alleen met een laadpaal thuis of op kantoor. SunCatch komt graag bij u om uw mogelijkheden in beeld te brengen en om u te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Het is belangrijk dat u een laadpaal kiest met de juiste stekker. In veel gevallen wordt de stekker namelijk al automatisch met het oplaadpunt van uw elektrische auto meegeleverd.

Een laadpunt thuis voor een elektrische auto is een eigen elektrisch tankstation.  Opladen via het stopcontact is niet aan te raden, omdat het gevaar bestaat dat de stoppen doorslaan. Een wandmodel als laadpaal is een veilige optie. U laadt op met hoog vermogen, waardoor elektrisch rijden snel weer mogelijk is.

laadpalen
laadpalen

Hoe duurzaam bent u?

Schaf zowel zonnepanelen als laadpalen aan, want duurzame energie en elektrisch vervoer zijn een perfecte combinatie! Als u namelijk zonnepanelen heeft aangeschaft en stroom opwekt, dan gaat deze stroom direct naar uw auto wanneer deze aan het laden is. Uw gereden elektrische kilometers zijn op deze manier volledig duurzaam. Wanneer uw elektrische auto zakelijk is gekocht of geleased, kunnen de zonnepanelen op uw woning tevens worden aangeschaft op naam van het bedrijf.

De fiscale voordelen van elektrisch rijden

N

U betaalt geen BPM (Belasting van Personenauto's en Motorrijwielen) en MRB (Motorrijtuigenbelasting), omdat u geen CO2 uitstoot.

N

Voor bedrijven gelden fiscale voordelen die elektrisch rijden aantrekkelijk maken. Lees hier meer.

N

U betaalt een lagere bijtelling voor een milieuvriendelijke leaseauto.

N

Wellicht komt u binnen uw gemeente in aanmerking voor een subsidie.

laadpalen

Overijssel

Gelderland

Drenthe

Bent u een zakelijke klant? Dan kunnen wij u van dienst zijn door heel Nederland.

Wilt u een laadpaal kopen, maar u weet niet welk model het best geschikt is voor uw situatie?

Laat u dan door ons adviseren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.